Campionatul de Fotbal din Qatar se lasă cu bătăi în Suceava. Doi bărbați care urmăreau meciul împreună s-au luat la bătaie din cauza neînțelegerilor privind scorul unui meci


Intră acum și în grupul de

Polițiștii din Șcheia au fost sesizați, joi, seara, de o locatară că doi vecini se bat pe scara blocului din satul Sf. Ilie.

Un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Suceava s-a deplasat la fața locului, iar ulterior cazul a fost preluat de către lucrătorii din cadrul S.P.R9 Șcheia.

Polițiștii au stabilit că joi seara în jurul orei 21:00 un bărbat , M.B., a mers la locuința unui altuia, C.H., pentru a urmări împreună un meci de fotbal din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Quatar.

La pauză între cei doi a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a neînțelegerilor cu privire la scorul meciului.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a continuat pe casa scării, ocazie cu care numitul C.H. l-a lovit pe M.B.

Bărbatul agresat nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, însă a declarat că depune plângere penală împotriva agresorului pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Totodată, agresorul a fost sancționat contravențional cu suma de 1500 lei pentru refuz de legitimare.

În acest caz s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de